Dávejte pozor, co říkáte - vaše tělo vás poslouchá

16.03.2009 00:10

Jedna žena byla tak pevně rozhodnutá napravit své manželství, že si říkala: "Dokážu to, i kdyby to měla být poslední věc, kterou kdy udělám." O pět let později zjistila - naštěstí právě včas - že to bylo opravdu málem to poslední, co dokázala udělat.

Začalo se u ní totiž rozvíjet první stadium rakoviny. Protože odmítala připustit, že její manželství ztratilo smysl a pokoušela se upevnit vztah, který už delší dobu nefungoval, její duše začala tlumit její životní energii. Probudila se právě včas a dohodla se se svým manželem, že budou žít odděleně. Dnes, o dvacet let později, žijí oba spokojeně, jsou zdraví a plní energie.

Jeden bohatý podnikatel si všiml, že si o své ženě mnohokrát řekl: "Ta ženská mi leze krkem!" A pak začal trpět častými bolestmi v krku. Všechno se to vysvětlilo až poté, co začal pracovat na odstraňování svých potíží s dobrým terapeutem.

Také jeden mladý inženýr si neustálým opakováním svého oblíbeného rčení přivodil tělesné potíže. Říkal si často: "Už to nemohu vystát!" Výsledek se dostavil. Začaly ho silně bolet nohy při chůzi a trvalo to tak dlouho, dokud se nezbavil svého nesouhlasného postoje, který předával zprávu jeho tělu.

Máte-li nějaké dlouhodobé potíže, může to pro vás být výzva k zamyšlení. Popřemýšlejte o tom, jaké věci jste si opakovaně říkali v minulých měsících nebo letech. Možná, že najdete klíč k objasnění příčin a tím také ke způsobu, jak zvrátit průběh svého onemocnění.

zdroj: LaUna Huffines - Sebeléčení světlem

 

—————

Zpět